Over Hovmed

Over Hovmed

Over HOVMED - medische hulpmiddelen

HOVMED medical devices is sinds 2010 een specialist op het gebied van medische gasapparatuur en rookafvoersystemen. Onze missie is om de beste producten en diensten te leveren zodat u de juiste zorg optimaal en veilig kunt bieden.

Wij zijn:

  • Betrouwbaar Kwaliteit staat bovenaan; dit geldt voor onze producten, onze processen en onze service. We durven beloften te doen en na te komen, u kunt ons daaraan houden.
  • Betrokken We denken mee als een kritische adviseur waarbij we de belangen van verplegend personeel, medische technici en patiënten in de gaten houden.  Op deze manier bieden wij uw operatiekamer de juiste oplossing op het gebied van medische gassen en rookafvoer.  Bij ons is aandacht de normaalste zaak van de wereld.
  • Expertise We onderscheiden ons door kennis, ervaring en ambitie. niet voor niets zijn we ISO9001 gecertificeerd en actief ID van de NEN-expertgroep voor medische gasregelapparatuur. We delen onze kennis graag , we ondersteunen de veiligheid en gezondheid van medisch personeel en patiënten in veel ziekenhuizen elke dag.
  • Snel  Dankzij goed voorraadbeheer en korte lijnen kunnen we standaardproducten snel leveren.
  • Eerbiedig  Iedereen is anders; dat is ons uitgangspunt.  Verwacht dus geen standaardbenadering en antwoord van ons. We noemen dat mensgericht zijn!

Kortom: als u kiest voor HOVMED medische hulpmiddelen, dan kiest u voor de beste producten en diensten op het gebied van medische gasapparatuur en rookafvoersystemen.

Categorieën

Rookafzuiging

Klik hieronder om naar Rookafzuiging te gaan.

View details
Vacuüm

Klik hieronder om naar Vacuüm te gaan.

View details
Reduceerventiel

Klik hieronder om naar Reduceerventiel te gaan.

View details
O2/air

Klik hieronder om naar O2/air te gaan.

View details
Medische Slangenstellen

Klik hieronder om naar Medische Slangenstellen te gaan.

View details
Wandrail en Accessoires

Klik hieronder om naar Wandrail en Accessoires te gaan.

View details
Direct contact opnemen

Vragen over flowmeters, vacuüm apparatuur, mixers en rookafzuiging diathermie?
Interesse in een proefplaatsing?