Overige-Producten

Overige-Producten

Overige producten en diensten

Naast de medische gassenapparatuur en systemen voor rookevacuatie bestaat ons assortiment uit verschillende onderdelen en toebehoren. Maar HOVMED medical devices is meer dan ‘producten’; we delen graag onze kennis en kunde over ons specialisme. Vandaar dat we in het totale ‘producten’-pakket ook diensten zoals trainingen, instructies on-the-job en lezingen hebben opgenomen.

Kennisoverdracht
Speciaal voor de medisch technicus geven we – indien gewenst – een uitgebreide training van een dagdeel over het gebruik van onze apparatuur en het systeem. Desgewenst kunnen we ook een onderhoudstraining voor u verzorgen.

Bij ingebruikname van diathermische rookafzuigingapparatuur, begeleiden we het OK-team on-the-job in het gebruik, de werking en de toepassing van onze apparatuur en systemen. De instructie duurt – afhankelijk van de grootte van het OK-team en de complexiteit van de apparatuur – één tot vier dagdelen.

De gevaren van diathermische rook zijn bekend. Echter over een goede afzuiging ervan is niet iedereen op de hoogte. Hovmed verzorgt graag een lezing over chirurgische rook, over de gevaren ervan voor de patiënt en het OK-team en over rookafzuiging diathermie. De lezing duurt ongeveer een uur.

Overige producten

Om maatwerk te kunnen leveren, hebben we voor al onze regelapparatuur de nodige accessoires in ons assortiment.

Denk hierbij aan:

Medische slangstellen : specifieke lengtes verkrijgbaar op aanvraag
Reduceerventielen : met of zonder flowregelaar

Wandrails : hiertoe behoren ook accessoires zoals muursteunen, zuigkatheter- of spoelbekerhouders en montageblokjes voor zuurstof, lucht en vacuüm. Specifieke lengtes verkrijgbaar op aanvraag.

Wilt u meer weten over onze trainingen en lezingen? Neem contact met ons op via de telefoon (0)88 80 80 300 of de mail ons

Hovmed medical devices deelt graag kennis en kunde over medische gassen en rookevacuatie!