Lezing rookafzuiging diathermie tijdens OK-Dagen

Hovmed, specialist op het gebied van diathermische rookafzuiging, verzorgt tijdens de OK-Dagen een lezing over rookafzuiging tijdens operaties. 

OK-Dagen is een tweedaags interdisciplinair congres bedoeld voor vakspecialisten, medewerkers anesthesie, operatieassistenten, chirurgen en inkopers.

Dit jaar vindt het congres plaats op 11 en 12 oktober in Veldhoven. Aan het symposium, een initiatief van de Stichting AcaMedic, nemen jaarlijks zo’n 900 OK-beroepsbeoefenaren deel aan het congres. Niet vreemd. Hier worden immers innovaties, nieuwe producten en onderzoek gepresenteerd.

Wetenschappelijk programma

Het wetenschappelijk programma bestaat uit dagprogramma’s per doelgroep met een aantal interdisciplinaire sessies. Het thema voor dit jaar is: ‘Niet omdat het moet maar omdat het kan’. Daarnaast komen ook de vaste thema’s als ‘Jong talent’, ‘Over de grens’, en ‘The best of 2016’ weer aan bod.

Lezing diathermische rookafzuiging

René Hoven, specialist op het gebied van diathermische rookafzuiging en initiator van Hovmed, verzorgt tijdens de OK-dagen een lezing over chirurgische rook. Onderwerpen die tijdens zijn presentatie aan bod zullen komen zijn: Wat is diathermische rook? Wat zijn de gevaren ervan? En hoe kunnen we die gevaren voorkomen?
Wilt u de lezing bijwonen? Meld u dan aan via de site van de OK-dagen.

 

Categories : Nieuws